HARGA RM90 SHJ!

KLIK SINI SEBELUM TERLEPAS!* HARGA PROMO TERHAD - KLIK SINI *

BUKU ANALISIS FUNDAMENTAL UNTUK FOREX TRADER

Sebelum tu mari kita tengok..apa kata trader yang dah dapatkan Buku Analisis Fundamental untuk Forex Trader ini..

OK, DAH PUAS ENJOY TESTIMONI? RELAX2!
ADA BANYAK LAGI TESTIMONI.. BOLEH KLIK SINI FULL KOLEKSI TESTIMONI

..atau.. ANDA BOLEH TERUS TEMPAH SEGERA!!

KLIK SINI UNTUK TEMPAH!* HARGA PROMO TERHAD - KLIK SINI *

Memperkenalkan "Buku Analisis Fundamental untuk Forex Trader"

Satu-satunya buku belajar analisis fundamental di Malaysia dalam Bahasa Melayu!

Buku 160 Muka Surat dan mempunyai 22,796 patah perkataan ini merangkumi pembelajaran Analisis Fundamental dari A to Z.

Serius! Anda boleh jadi dari Zero to Hero dengan hanya membaca buku ini.

Buku ini bakal mengupas kefahaman teori dan bagaimana menganalisis pasaran dari sudut fundamental.

Semua diceritakan dalam Bahasa Melayu mudah faham dan hadam. Saya yakin, siapa sahaja dapat faham apabila membaca buku ini.

Bukan itu sahaja! Ada kupasan dan kajian kes eksklusif tentang Peristiwa Brexit dan Pilihan Raya Amerika Syarikat dari sudut fundamental.

Ini adalah contoh kajian kes untuk anda lebih faham.

 

 

 

 

 

Kiranya seolah-olah anda belajar praktikal lah. Kupasan satu-satu apa yang terjadi dan kesan terhadap pasaran forex.

Semua details! Pasti anda akan mengangguk-angguk kepala tanda faham lepas baca setiap kajian kes tersebut,

"Begini rupanya cara analisis fundamental. Mudah saja!"

 

Selepas ini anda akan............

 

Dapat analisis pasaran melalui sudut fundamental dan lebih mantap bila gabungkan dengan strategi trading anda yang sedia ada.

Maksimakan keuntungan lepas tahu matawang mana "yang murah" dan matawang mana "yang mahal", jadi dapat pilih pair yang sesuai untuk anda trade.

Dapat tahu matawang mana kuat dan lemah pada jangka masa panjang. Boleh trade swing. Relax dan chillax.

Boleh juga trade intraday sebab faham tentang sentimen semasa yang menghantui pasaran.

Anda akan mempunyai deria ke-enam selepas membaca berita di Moshed.com - maksudnya anda akan lebih faham apa yang disiarkan.

Anda akan bercakap macam seorang "wall street guy" apabila bercakap tentang pasaran. Iaitu anda faham apa yang terjadi sebenarnya.

Anda akan jadi hebat dalam bidang ini macam saya!

Anda kena cepat ! Anda kena cepat ! Serius ni!

Ok saya taknak cerita panjang-panjang.

Saya nak anda tahu yang Buku Analisis Fundamental untuk Forex Trader ini saya print tak banyak mana. Saya print sikit sahaja.......hmmmm

Selepas viralnya buku ini tempoh hari di facebook dan sosial media, hanya tinggal sedikit sahaja lagi.

Saya tak sangka, banyak sangat permintaan. Keluaran buku ini sangat terhad. Ia limited edition!

Kalau anda betul-betul nak ubah trading anda, nak jadi professional trader, tiada jalan lain, melainkan dapatkan cepat buku ini.

Takkan anda masih nak trade cara lama, tak faham apa yang jadi.

Bila orang cerita tentang NFP, FOMC, Polisi Monetari, Interest Rate, anda terlopong tanda tak faham.

Takkan anda masih nak trade dan rugi, kekal menjadi mat depo, sebab tak faham apa yang jadi dari sudut fundamental. Betul tak?

Cepat!

Buku ini tak mahal pun, sebab saya betul-betul mahu bantu anda. Hanya RM90 sahaja!

Saya yakin anda keluar belanja hujung minggu, makan, tengok wayang, belanja family makan, itu pun dah dekat RM100 dah, dah lebih daripada harga nak beli buku ini.

Kalau betul-betul nak ubah nasib anda dalam trading, cepat dapatkan tau!

Selepas saja beli, order anda akan diproses, dan buku ini akan terus di pos kerumah anda guna POSLAJU!

Klik butang kuning di bawah dan beli sekarang!

KLIK SINI UNTUK TEMPAH!!!* HARGA PROMO TERHAD - KLIK SINI *

Copyright © 2017 Moshedfx Sdn Bhd. Buku ini berdaftar ISBN bernombor 978-967-15068-0-6