Ini Cara Paling ‘Rare’ Untuk Bercuti Sambil Trading Yang Anda Wajib Baca

0 1,567

Trade sambil bercuti memang jadi impian semua trader. Siapa yang jadi trader, mesti rasa syok kalau dapat bercuti, tenang fikiran sambil layan chart trading.

Kena pulak trade asyik profit. Lepas tu dapat lepak santai sambil rasa pengalaman ‘ala-ala’ financial freedom. Berbelanja profit di negara orang…fehh, tak ke seronok tu?

Biasanya trader kena betul-betul mantap trading, dan baru ada peluang nak rasa semua ni.

Tapi pernah tak terfikir, yang semua trader kini ada peluang rasa pengalaman “trade forex sambil bercuti.”

Ya anda yang tengah baca pun, ini mungkin rezeki anda nak rasa pengalaman ni.
Setiap hari anda doa dimurahkan rezeki, dan bila rezeki datang, takkan taknak ambil betul tak? Ini peluang anda. Baca betul-betul.

Ok cara macam mana? Ok baca sampai habis ya.

Dengan inisiatif Broker FBS, ANDA DAN 54 ORANG YANG LAIN akan diterbangkan ke Russia untuk menonton World Cup 2018. Apa WORLD CUP???!!

Ya WORLD CUP KOTTTT!!

Tiket VIP, ada lounge dengan masuk pintu khas lagi bila masuk stadium tu.

Bukan tiket biasa kena bersesak-sesak. Lepas tu diorang sediakan staff yang akan menjaga sepanjang anda di Russia.

Semua ni free! Hanya yang trade di Broker FBS saja yang dapat layanan macam ni. Gila kentang betul offer dari FBS ni ye tak?

Anda mungkin adalah pemenang yang bertuah kalau anda follow step by step bagaimana nak dapat offer dari FBS ni. Siapa tahu, rezeki anda kan? Trader forex terbang ke Russia tonton World Cup sambil trade! Fehh! Jarang didengar ni. Anda mungkin salah seorang.

Ok ready! Follow cepat cara di bawah sebelum offer ni tamat.

Belum ada akaun FBS, ikut cara ini :-
1. Buka akaun FBS – WAJIB KLIK SINI
2. Deposit minima USD 300
3. Nanti dalam Client Area(Member Area) bila login tu Klik Banner “Menangi Lawatan Ke Acara Terbesar Bola Sepak”
4. Link-kan akaun tradung anda yang dah deposit tadi.
5. Trade kaw-kaw dan Anda akan dijemput ke Russia, semua di tanggung FREE! Fehh memang best betul.

Dah ada akaun FBS? ikut cara ini :-

1. Klik sini LINK
2. Login ke akaun FBS anda, dan buka akaun baru dari dalam Member Area.
3. Deposit minima USD300
4. Klik Bannner “Menangi Lawatan Ke Acara Terbesar Bola Sepak” ada di bahagian atas website.
5. Link-kan akaun tradung anda yang dah deposit tadi.
5. Trade kaw-kaw dan Anda akan dijemput ke Russia, semua di tanggung FREE! Fehh memang best betul.

Untung betul trade di FBS ni. Sebelum ni pun FBS dah pernah buat banyak promo yang menarik macam ni untuk trader. Ini bermaksud FBS memang ambil berat dan hargai semua trader dengan sama-sama berkongsi keuntungan dan give back to community.

Ok, cuba cek balik broker yang anda trade sekarang. Jika tak ada offer hebat macam FBS ini, inilah masa untuk bertukar broker.

Broker FBS adalah broker yang direkomen oleh Moshed.com – cubalah!

FBS – Always By Your Side!

Langgan Newsletter dari Moshed.com
Langgan segera untuk mendapatkan kemaskini terkini dan "special offer" yang akan terus dihantar ke e-mel anda.
Anda boleh berhenti melanggan bila-bila masa