728x90_malay_adsprime-tukar-broker

Share This Post

Broker Review / One Financial Markets

MoshedFX Ceritakan Bagaimana Dengan Hanya USD250, Anda Dapat Melancong Sambil Trading di Kota London. Fully Sponsored!

Trade forex sambil bercuti? Saya rasa ramai yang mesti ada impian tersebut. Sambil jalan-jalan bercuti, sambil tu membelek chart forex mungkin dari iPad ataupun smartphones. Sambil berjalan, sambil bercuti, sambil bertrading dan buat duit. Untung banyak, boleh terus shopping, swipe pakai neteller card dan sebagainya. Seronok kan?

Kalau bercuti, sebagai trader mesti ke kota London paling best. Sebab ia juga adalah sebuah bandar economic hub yang besar. Sinonim dengan kita as trader. Ramai trader mengimpikan nak pergi ke London, tetapi asyik depo sahaja, tak pernah withdraw-withdraw, jadi macam mana nak pergi berjalan-jalan kan? Rasa mustahil?

Nak saya cerita macam mana? Anda dapat pergi ke London, sambil bercuti dan bertrading, dan semua kos termasuk duit poket di ”sponsor”. Amacam, nak tak? Ok teruskan membaca, saya akan kongsikan bagaimana caranya..

telegram-moshed

moshedfx-trading-london-437

Bermula semalam 29hb October 2015 sehingga 28 November 2015, sebuah forex broker yang gah namanya di kota London, iaitu One Financial Markets akan mengadakan cabutan bertuah khas untuk trader forex Malaysia sahaja! Caranya, anda hanya perlu buka akaun(jika masih tiada akaun dengan One Financial Markets) ataupun bagi yang sudah ada akaun anda boleh terus lakukan deposit diantara 29 Oct -29 Nov 2015 sebanyak USD250 sahaja. Sesiapa yang bertuah akan dipilih melancong ke Kota London oleh One Financial Markets. Mungkin anda yang bertuah tu, siapa tahu kan?

one-financial-markets-malaysia-600px

Saya mula-mula dengar pasal offer ini pun terfikir, fehh, tawaran sangat menarik ni. Hanya dengan USD250 deposit, dapat dipilih dalam cabutan bertuah nanti. USD250 hanya dalam sekitar RM1000 sahaja. Siapa nak bagi melancong ke London dengan modal RM1000 sahaja. Kalau untung, siap boleh withdraw dan belanja di sana. Memang sangat superb!

Pemenang akan dipilih melalui Lucky Draw. Boleh bawa seorang tetamu. Mungkin nak bawa wife honeymoon ke, bawa mak atau ayah ke. Kawan baik ke. Mesti diorang gembira punya. Bukan saja tu, kiranya pemenang akan disponsor :-

1. Tiket pergi balik ke Kota London

2. Tiket shuttle dari Airport ke Hotel

3. Penginapan 4 malam di Hotel Eksklusif di London

4. Pemenang juga akan di bawa berjumpa Team One Financial Markets di Office, berpeluang melawat sendiri office OFM, memang terbaik ni!

5. Dan ada lagi yang best, iaitu dapat VIP session bersama Dealers OFM. Dealers ni kiranya profession yang sangat power dalam forex broker dan memang banyak ilmu dalam forex trading. Perkongsian ilmu oleh Professional!

6. Ultimate paling best, duit poket 400 pound diberi lagi dan Tour London di sponsor.

Hebat betul Lucky Draw dari One Financial Markets ni. Paling berpotensi untuk menang sebab ia dibuka khas untuk Malaysia sahaja!

Macam mana nak sertai Lucky Draw yang mungkin anda pemenangnya ini? Senang sahaja.

Belum ada akaun dengan One Financial Markets?
– Yang belum ada live akaun dengan One Financial Markets boleh terus KLIK SINI <<< isi borang buka akaun sepenuhnya. Isi dulu nama, sebab takut pendaftaran ditutup.

Yang sudah ada akaun rujuk di bawah :
1. Terus lakukan deposit baru USD250 minima
2. email no akaun ID ke >>>[email protected]
3. lakukan 10 round trade* dan terus layak dalam lucky draw ini.
*round trade dikira buka tutup post order.

Makin pantas anda mengambil peluang, makin bertuah anda dipilih lucky draw ini.

Jadi dah cerita panjang dah, kalau tak rebut lagi tak tahu lah. Saya bukan IB One Financial Markets, saya juga trader seperti anda. Saya sendiri sudah join dengan deposit minima USD250 sahaja. Saya depo guna neteller, cepat dan pantas.

Abbaye de westminster Big Ben London

 

 

Share This Post

Profile photo of Moshed Mohamad
Pengasas Moshed.com. Beliau ialah seorang trader sepenuh masa. Perkongsian Analisa Fundamental dan Teknikal serta pengalamannya yang luas dalam bidang ekonomi, komoditi, forex dan indeks sejak tahun 2006 dibaca hampir 100,000 pengunjung setiap bulan. Antara solusi terbaru beliau dalam membantu forex trader mencapai kejayaan dalam forex trading adalah Pakej MoshedFX's Ultimate Trader Mastery

Lost Password

Register