banner-mutm-728x90

Share This Post

Exness

MoshedFX Kongsikan Beberapa Keping Gambar Menarik Tentang Forex

Zaman sekarang, hampir semua orang memang dah ada facebook, betul tak? Dulu mungkin orang guna facebook just sekadar untuk aktif dalam media sosial, sekarang dah ramai guna untuk bermacam-macam tujuan. Facebook sebagai media sosial yang paling aktif di Malaysia merupakan sebuah platform yang mudah dan paling ramai digunakan oleh forex traders untuk berkongsi apa sahaja ilmu dalam forex.

Ada yang sharing info, ada yang mungkin bantu bersoal jawab sharing info forex. Saya boleh lihat yang dalam facebook terdapat banyak group-group forex. Dan di Malaysia memang sudah menjadi trend, setiap cabang akan ada group dan komunitinya tersendiri. Sama macam forex jugak, memang ada komuniti dan group tersendiri.

Tetapi dari segi broker forex, saya lihat masih banyak juga forex broker yang kurang ambil berat pasal medium facebook ni. Tak banyak forex broker yang serius berikan update dan support di Facebook. Kecuali saya lihat sebuah broker iaitu Exness.

telegram-moshed

Selain dari support, broker Exness jugak gemar berkongsi fakta-fakta menarik tentang forex, nasihat dan sebagainya dalam bentuk gambar di Facebook mereka. Jadi di sini saya kumpulkan beberapa gambar menarik untuk tatapan follower Blog MoshedFX.com yang diambil dari Page Rasmi Facebook Exness.

exness-malaysia-01 exness-malaysia-02 exness-malaysia-03 exness-malaysia-04 exness-malaysia-05 exness-malaysia-06

Salah satu kriteria yang saya pilih untuk forex broker adalah mereka aktif memberikan support dan bantuan di serata channel media sosial. Dari sini kita dapat lihat kesungguhan mereka. Dengan kemudahan deposit/withdraw serta tawaran Leverage menarik sehingga 1:2000, saya memang selesa bersama Exness. Leverage besar2 ni anda perlu tahu bagaimana manfaatkannya, baru berbaloi. Hehe 😀

Kalau berminat bersama Exness juga, terus daftar akaun Exness di sini – KLIK SINI tak sampai 4 minit untuk daftar akaun.

 

 

Share This Post

Profile photo of Moshed Mohamad
Pengasas Moshed.com. Beliau ialah seorang trader sepenuh masa. Perkongsian Analisa Fundamental dan Teknikal serta pengalamannya yang luas dalam bidang ekonomi, komoditi, forex dan indeks sejak tahun 2006 dibaca hampir 100,000 pengunjung setiap bulan. Antara solusi terbaru beliau dalam membantu forex trader mencapai kejayaan dalam forex trading adalah Pakej MoshedFX's Ultimate Trader Mastery

Lost Password

Register