banner-mutm-728x90

Share This Post

Tips dan Nasihat

MoshedFX Terangkan Kenapa Anda Perlu Dapatkan Pakej MBF v2.0 Jika Anda Ingin Menjadi Seorang Forex Trader Yang Berjaya

Ramai yang PM saya di Facebook dan tak kurang juga yang email bertalu-talu. Mereka tanya bagaimana untuk mereka bermula dalam forex. Yang betul-betul baru saya tak berapa kisah. Tetapi ada yang hampir 6 bulan mengkaji, tetapi last-last mengaku kalah. Kerana satu apa pun tak faham. Saya tanya kaji bagaimana? Beliau cakap, beliau cuba kaji sendiri melalui internet, last-last lost terus. Tak tahu mana satu nak baca. Mana satu teknik nak guna. Mana satu perlu faham. Mana yang tak perlu faham.

Saya terangkan dengan bagi contoh. Kita nak lepas perperiksaan SPM pun kena belajar. Cikgu pun ajar apa yang patut baca, apa yang tak patut tahu. Agar mudah bagi kita. Sama juga macam forex. Bidang ini besar, meliputi teknikal analisis, fundamental, candlestick, ekonomi, geopolitik dan macam-macam lagi yang memberikan efek dan pergerakan kepada matawang. Jadi kalau bidang yang terlalu besar ini, kita masih tidak mahu ambil jalan pintas untuk belajar, memang susah. Boleh bukan tak boleh. Tetapi lambat.

Sama macam nak bergerak pergi kerja. Ada orang jalan kaki. Ada orang sanggup beli motor atau kereta, agar mudah dan cepat sampai. Jalan kaki memang sampai, tetapi lambat.

telegram-moshed

Sama juga macam forex. Saya hasilkan Pakej MudahnyaBelajarForex atau lebih dikenali dengan Pakej MBF ini hasil kajian saya selama 9 tahun dalam bidang forex trading. Saya dah lalui apa yang anda semua lalui. Dulu nak belajar lagi susah, tiada panduan macam Pakej MBF yang lengkap dalam Bahasa Malaysia, gaya penerangan santai dan mudah faham, beserta video-video tutorial. Dulu semua kena cari dari website “omputih”. Berbelit lidah nak sebut istilah-istilah ekonomi dan nak fahamkan. Sekarang solution tersedia di hadapan mata. Ia bakal melengkapkan anda dengan pengalaman saya 9 tahun. Anda jimat masa untuk berjaya.

belajar-forex-mudah-bahasa-melayu

Alhamdulillah, sekarang dah hampir 6 Bulan Pakej MBF dilancarkan. Dari edisi pertama sehinggalah edisi kedua telah diterbitkan dan sudah lebih 1000 orang memiliki pakej ini dan mengakui membantu mereka dalam pembelajaran forex trading. Testimoni berlambak!

Dalam Pakej MBF tu saya terangkan bukan hanya basic, tetapi dari A to Z. Zero to Hero. Sesuai untuk yang baru nak belajar, ataupun yang masih terkapai-kapai dalam mencari profit. Untuk Edisi Version 2 (V2) yang dilancarkan awal Bulan Jun 2015 tempoh hari, ada Ebook, ada Video dan paling terbaru ada Support Komuniti khas untuk pembeli. Sebuah media sosial yang lebih mantap dari Facebook. Pertama di Malaysia Komuniti Khas tersendiri untuk semua Pemilik Pakej MBF sahaja tu.

 

profit setupGambar di ambil dari Sosial Media Ngeteh.Co khas untuk Pemilik Pakej MBF

Jadi yang nak belajar, tidak terkapai-kapai keseorangan belajar sendirian. Kita ada support centre khas untuk membantu semua pemilik pakej MBF ini untuk sama-sama berjaya dalam forex trading. Yang paling best semua pembelajaran banyak ONLINE. Jadi mudah untuk yang kurang masa, nak berjumpa dan kekelas sebagainya. Ya lah, ramai juga yang bekeluarga, jadi agak susah untuk spend masa ke kelas offline, coaching. Kenapa perlu buang masa, jika solution yang saya hasilkan ini dapat membantu anda hanya dari rumah. Kerana memang tujuan orang ramai pilih forex trading sebab nakkan masa bersama keluarga, buat duit dari rumah. Betul tak ?

Boleh percaya ke Pakej MBF ini? Heh, kalau anda terlintas pertanyaan ini di dalam kepala anda. Cuba anda fikirkan kenapa anda saban hari masuk membaca analisa dan ilmu-ilmu forex trading di Blog saya ini MoshedFX.com? Mesti sebab anda tertarik dengan penyampaian saya. Pakej MBF itu saya yang hasilkan sendiri dari pengalaman saya, sudah tentu tidak mengecewakan anda.

Saya begitu serius dalam bidang ini, anda boleh lihat analisa fundamental dan kisah-kisah forex yang saya share setiap hari di sini. Saya yakin tiada mana-mana forex trader yang dapat buat perkongsian sebegini serius. Blog MoshedFX.com ini juga di baca hampir 30,000 pembaca setiap bulan. Sudah tentu pakej ini tidak akan mengecewakan. Jika anda orang baru yang baru nak belajar dalam bidang forex, Pakej MBF ini adalah permulaan sangat terbaik untuk anda. Dan jika anda masih mencari rentak dalam trading, jom bersama saya dan lebih daripada 1,000 orang trader yang lain. Kita berjaya bersama-sama.

Sekarang untuk pembelian Pakej MudahnyaBelajarForex ini masih ada promosi Diskaun 50% bagi Pakej ini. Dari RM700 jadi RM349 sahaja. Dan selepas raya, mungkin harga akan dinaikkan. Rebut peluang sementara harga masih RM349 sahaja. Ini bakal menjadi titik tolak anda dalam bidang forex trading. Tawaran dan peluang tidak datang selalu. Anda ingin bersama saya, sila rujuk info lanjut di www.mudahnyabelajarforex.com – < KLIK SINI 

Renungan :

peluang-belajar-forex

Share This Post

Profile photo of Moshed Mohamad
Pengasas Moshed.com. Beliau ialah seorang trader sepenuh masa. Perkongsian Analisa Fundamental dan Teknikal serta pengalamannya yang luas dalam bidang ekonomi, komoditi, forex dan indeks sejak tahun 2006 dibaca hampir 100,000 pengunjung setiap bulan. Antara solusi terbaru beliau dalam membantu forex trader mencapai kejayaan dalam forex trading adalah Pakej MoshedFX's Ultimate Trader Mastery

Lost Password

Register