Mungkin Inilah Cara Terakhir Untuk Anda Berjaya Konsisten Profit Dalam Forex Trading

0 1,109

Anda dah lama trade forex, tapi tak pernah dapat profit konsisten? Bila masuk je asyik loss sampai takut nak trade lagi? Anda tak pernah tahu bila trend nak berubah untuk dapat SELL di pucuk dan BUY di akar? INILAH SEBAB ANDA TAK KUASAI ILMU ANALISIS FUNDAMENTAL!

NAK CERITA SIKIT….

Tahukah anda yang naik turun matawang bergerak disebabkan banyak faktor fundamental. Itu yang anda boleh tengok berderet news di forex factory tu. Bukan saja-saja tu…

Mungkin bila anda tanya kawan trader, ramai kawan trader cakap fundamental ni tak penting la, trade guna teknikal saja dah bagus ..bla bla bla…

Kawan anda tu dah berjaya ke trade forex? Dah konsisten? Dah nampak kesan taraf hidup dia meningkat hasil dari forex trading atau makin jadi mat depo?

Anda nak percaya kawan anda cakap atau anda percaya kami di Moshed.com yang sudah membantu lebih 100,000 trader forex setiap bulan ni cakap?

NASIHAT…

Untuk jadi seorang forex trader yang untung konsisten profit dan pro, anda kena faham fundamental. Ini wajib! Serius ini akan dapat membantu trading anda.

Tak kisah lah lepas faham tu anda nak gabung dengan teknik apa-apa pun.

Semua ini ada diceritakan dalam Buku Analisis Fundamental untuk Forex Trader secara lengkap, dalam gaya bahasa mudah faham. Senang nak baca, tak kira anda newbie ke, zero ke.. boleh faham dan relatekan dengan trading anda.

APA ADA DALAM BUKU NI?….

(+) ASAS ANALISIS FUNDAMENTAL – ilmu khas untuk forex trader. Anda akan diceritakan apa itu analisis fundamental secara mendalam. Ia dapat memberikan gambaran bagaimana anda nak profit melalui analisis fundamental dalam forex trading. Semua ini akan memenuhi minda tanpa sedar anda dan anda dapat trade macam ada deria ke-enam.
.
(+) TEORI SUPPY DAN DEMAND DALAM REAL FOREX – Bagaimana kaitan Ekonomi Dunia dan Global menyebabkan permintaan dan penawaran matawang. Anda akan faham tentang kenapa matawang bergerak, kuat dan lemah, kenapa ia naik dan turun. Semua dikupas terperinci dalam bab ini menjadikan anda dapat hold profit kaw-kaw lepas faham bab ini.
.
(+) TUGAS BANK PUSAT – kuasa mengawal aliran matawang masuk dan keluar. Bagaimana bank pusat kawal semua ini, inject duit, withdraw duit untuk kuatkan dan lemahkan matawang. Semua anda akan belajar di sini dan anda akan dapat detect lebih awal matawang nak kuat atau lemah, dan jika tukar trend.
.
(+) POLISI MONETARI SESUATU NEGARA – dapat menyebabkan pergerakan jangka masa yang lama, uptrend dan downtrend. Ini lah yang trader selalu cari! SELL di pucuk dan BUY di akar seperti WALL STREET GUY bukan lagi mitos!
.
Dan ada 4 LAGI CHAPTER YANG BAKAL JADIKAN ANDA PROFESSIONAL TRADER YANG PROFITABLE..

Termasuklah PREVIEW EKSKLUSIF KAJIAN Trade Forex masa PERISTIWA BREXIT dan PILIHANRAYA PRESIDEN US yang TRUMP menang tu! Semua lengkap!

TESTIMONI BERLAMBAK………

Punyalah banyak testimoni kami dah tunjuk, hasil ramai yang dapat manfaat dari Buku Analisis Fundamental ni. Klik sini untuk view testimoni! – klik sini

Buku Analisis Fundamental keluaran Moshed ni memang TRUSTED dan dipercayai. Kalau anda tak dapatkan lagi tak tahu lah ….

SEKARANG BUKU ANALISIS FUNDAMENTAL ADA PROMO!

HARGA RM50 SAHAJA! FREE POSTAGE ke Semenanjung dan Sabah/Sarawak!! Tawaran tamat jam 11:59PM – 3 MAY 2018. Rebut cepat!!
.
Jangan buang masa, terus klik link di bawah untuk dapatkan HARGA PROMO!
.
Lepas tu buat payment RM50 tepat, kami POS buku ini ke alamat anda guna POSLAJU. Cepat dan pantas. Dalam sehari dua buku dah boleh sampai…..
.
KLIK SINI UNTUK ORDER SEKARANG

KLIK SINI UNTUK ORDER SEKARANG

KLIK SINI UNTUK ORDER SEKARANG

Nota: PROMO ni akan berakhir bila-bila masa saja kalau stok habis ya. Sebab sekarang tinggal tak banyak sangat! Yang dah nampak tu terus beli. Kalau tak rugi…!

Langgan Newsletter dari Moshed.com
Langgan segera untuk mendapatkan kemaskini terkini dan "special offer" yang akan terus dihantar ke e-mel anda.
Anda boleh berhenti melanggan bila-bila masa