Ya! Saya nak beli buku ini sekarang!

Inilah Buku Asas Belajar Trade Forex untuk newbie yang baru ingin mula berjinak-jinak dalam forex trading sambil relax-relax di rumah....

shadow-ornament

Khas untuk anda yang baru nak mula jana income melalui forex trading....

Inilah Buku Yang Dicari-cari oleh Ramai Trader Newbie! Anda Akan Ditunjukkan "Step By Step" Pembelajaran Dalam Forex Trading untuk Menjana Income Sambil Relax-Relax di Rumah!

Opss! Sebelum boleh relax-relax di rumah sambil jana income dalam US Dollar, anda perlu tahu bagaimana belajar trade forex ni cara yang betul....

Tapi bagaimanakah cara yang betul tu?

Sebelum itu..jom dengan kisah yang saya nak cerita ini...

Tahu tak? Ramai orang yang mula-mula nak menceburi bidang ni kadang-kadang pening, tak ada guidance, tak tahu macam mana nak mula.

Diorang pun mula search di internet, kononnya nak belajar dari Google...

Tengok punya tengok, oh terlalu banyak info.. macam mana nak mula ni? Akan ada TIGA golongan...

 

Golongan Pertama

Golongan ini akan belajar macam-macam, itu dan ini.. penuh segala info dalam otak. Segala segenap internet dia belajar... ya konon nak belajar PERCUMA! nak jimatlah katakan.. akhirnya satu apa pun tak mula...

Sebab apa? Sebab keliru. Tak tahu nak mula dari mana! Nak trade pun tak faham.. mengadap chart rasa pening..takut..

Last sekali putus asa... dan mereka pun tinggalkan cita-cita mereka yang mungkin kalau mereka mula, dah boleh jadi jutawan... impian berkubur begitu sahaja...

 

Golongan Kedua

Sama jugak..belajar dari internet...Belajar install platform dan sebagainya.. siap belajar masukkan duit dah untuk mula trade.. segala ilmu dari google digunakan..

kejap trade cara itu.. kejap trade cara ini..  akhirnya rugi banyak...tak ada guidance.. hentam kromo.. tak ada bisnes plan..tak tahu apakah cara yang betul untuk trade...

Tak faham bagaimana nak bentuk karier forex trader..sampai boleh konsisten buat duit profit...

Akhirnya banyak modal dileburkan..sampai rasa putus asa.. padahal ilmu yang ada tu tak sampai 20% pun tahu.. dah putus asa.. ini kerana belajar tanpa panduan! Akhirnya jadi trader yang gagal dan hanya berjudi...... Sedih kan?

 

Golongan Ketiga

Akibat rugi banyak dari golongan kedua tadi, ada yang dah mula search di internet dan facebook.. kononnya cari guru untuk belajar...

Tengok-tengok nak belajar di internet, punyalah mahal..sampai beribu-ribu ringgit... tapi mereka tak heran.. janji nak berjaya dalam bidang ni kan??

Mereka pun bayar "cikgu forex" tersebut.. belajar sekali dua kali sahaja...itupun ilmu asas..lepas tu dengan teknik mengarut-mengarut...salah teknik..

Cikgu tu ajar teknik yang tak digunakan oleh professional trader pun...ada pula cikgu ambil kesempatan, trade duit anak murid.. last sekali semua rugi..

Duit yuran habis beribu kena tipu.. campur pula dengan duit modal lagi.. alahaiii..sedihnya..jadi mereka pun rasa semua ini tak logik.. kasihan kan?

haaaa...

Elakkan jadi salah satu golongan di atas!! Inilah sebab mereka tak tahu cara yang betul untuk mula dalam bidang ini..

Dalam Buku Rahsia Jutawan Forex dari Rumah semuanya sudah lengkap diceritakan, dari A to Z, dari zero to hero.. oleh Tuan Moshed yang berpengalaman 11 tahun dalam bidang ini sejak tahun 2006!

Tuan Moshed Mohamad merupakan seorang Trader dan Entrepreneur yang berpengetahuan luas dalam bidang "Pasaran Kewangan"! Beliau juga adalah pengasas Moshed.com - Website Ekonomi Bahasa Melayu No 1 di Malaysia.

Beliau sering bekerjasama dengan institusi kewangan untuk berkongsi pandangan beliau dalam bidang pasaran kewangan.

Inilah sebab anda mesti dapatkan Buku Rahsia Jutawan Forex dari Rumah yang ditulis oleh beliau...

Ya! Saya nak beli buku ini sekarang!
shadow-ornament

Apa yang bakal anda pelajari dari buku ini?

  • Asas Trade Forex - Sebelum trade forex, anda perlu tahu bagaimana untuk Buy Sell, jenis-jenis order, bagaimana nak ambil untung..jenis-jenis trading dan cara trading..
  • Asas Teknikal Analisis dan Penggunaan Tools dalam Platform - semua ini adalah penting untuk anda merangka trading strategi anda. Tambahan dengan terlalu banyak tools dalam platform. Yang manakah penting, yang manakah patut belajar. Bagaimana guna semua ini untuk menjana income dalam trading! Semua perlu tahu!
  • Asas Fundamental - analisis fundamental yang bersandarkan berita ekonomi dan news adalah ilmu yang wajib tahu oleh semua trader. Sifat-sifat matawang secara asas juga trader perlu tahu untuk menguasai trading. Ini semua di ajar dalam buku ini secara mudah faham!
  • Teknik Advanced Candlestick dan Chart Pattern - dalam mencari tempat terbaik untuk buy dan sell, candlestick dan chart pattern adalah tools penting yang perlu dikuasai oleh trader. Semua ditunjukkan step by step dalam ni. Just follow saja. Mudah dan simple!
  • Pengurusan Risiko - ini adalah bab paling penting. Ramai trader yang pakar dalam semua bab, tapi kalau pengurusan risiko kelaut, boleh gagal dalam bidang ini. Dalam buku ini diceritakan segalanya!
  • Pelan Bisnes - selepas sudah faham semua bahagian, tiba masa untuk praktikal. Ramai orang tahu praktika, tetapi tak ramai tahu bagaimana cara untuk mula dengan betul. Dalam bab ini dikupas segalanya dan anda akan mempunyai cara yang betul dalam bidang ini!

"Ok saya dah faham! Tolong, bagaimana saya nak dapatkan buku ini sekarang jugak!"


Hanya RM90 sahaja.

+ Postage RM7/RM10 - Sem/SS

KLIK SINI UNTUK TEMPAH!

*Penghantaran akan dibuat dalam tempoh 1-2 hari pada waktu bekerja..sekejap saja dah sampai!

Copyright © 2017 Moshedfx Sdn Bhd. Buku ini berdaftar ISBN bernombor 978-967-15068-1-3