Share This Post

Broker Review / Forex Contest / One Financial Markets

Real Forex Trading, Tanpa Rugi: Cita-cita semua Forex Traders

Real Forex Trading, Tanpa Rugi: Cita-cita semua Forex Traders

Saya banyak terima email berbunyi begini.

“Tuan, saya nak trade forex, tetapi modal tak cukup besar, kecil sangat takut cepat habis modal, nanti rugi”

“Saya nak belajar trade forex, tetapi taknak trade demo, tak ada feel”

“Trade forex ni ok ke tuan,tak rugi ke nanti? Saya nak belajar trade, tetapi taknak rugi”

“Saya deposit akaun real terus tuan, sebab trade demo tak ada feels, tetapi sekarang dah rugi, ada cara nak repair tak tuan?”

Lebih kurang begitulah email yang saya terima setiap hari. Ramai yang taknak rugi, tetapi nak trade akaun real, nak deposit tetapi taknak rugi. Semua perkara-perkara macam tu agak tak logik sebenarnya bagi seorang yang nak menjadi forex trader, anda setuju tak ? Tetapi, kadang kala apa yang kita hajatkan tercapai, macam keajaiban tengah berlaku. Apa kata anda kalau saya tunjukkan bagaimana cara trade forex tetapi tak rugi langsung? Ini real forex trading, tetapi ada trick dan tekniknya. haha šŸ˜€ menarik bukan ? Baca sampai habis, saya tunjuk caranya !!

One Financial Markets Regulated Broker FCA UK, real forex broker sekarang sedang mengadakan sebuah demo contest. Anda perlu daftar demo account segera, sebelum 30th January 2015. Modal tersedia di dalam adalah USD15,000. Trade selama sebulan dari tarikh buka akaun. 3 Akaun yang untung paling banyak akan dipilih memenangi HADIAH berupa ONE Training Account. Hadiahnya merupakan sebuah AKAUN FOREX !

Apa itu ONE Training Account ?

Akaun tanpa rugi, hanya untung dikira !

One Training Account ini adalah sebuah akaun yang pihak One Financial Markets kerjasama denganĀ Amius Investor Services Ltd iaitu sebuah syarikat Hedge Fund Ā regulated dibawah FCA UK.

Akaun ni anda boleh trade tanpa rugi ? Hanya untung dikira. Maksudnya akaun ini tak loss. Setahun anda boleh running on profit.

Anda akan rasa seperti trade akaun real, sebab memang duit real ! Tetapi tak rugi sahaja !

Kenapa boleh begini? Akaun ini telah diuruskan oleh HEDGE FUND company iaitu Amius Investor Services Ltd, jadi kerugian anda akan dihedging company dan anda akan menerima HANYA KEUNTUNGAN.

Jadi akaun ini amat sesuai untuk digunakan anda sebagai Training. Akaun untuk BELAJAR TRADE FOREX TANPA RUGI atau Margin Call. Menarik bukan ? Setahun belajar forex dan sentiasa PROFIT adalah cita-cita semua forex trader.

Sesiapa nak, perlu cepat sikit, tetapi anda perlu menang contest demo account dahulu ya ! Usaha sikit, rezeki di mana-mana, mana tahu kali ini rezeki anda. Anda tak rugi satu sen pun untuk rebut peluang ini yang bakal membawa anda menjadi mungkin menjadi Real Forex Trader !

Apa kemungkinan yang anda boleh dapat dari Akaun ini ?

Setahun trading akaun yang hanya profit dikira. Akaun ini sesuai untuk anda belajar forex sehingga betul-betul mantap.

Rugi tidak dikira, hanya untung dimasukkan kedalam akaun, menarik bukan? šŸ˜€

Anda boleh guna untuk perbelanjaan anak sekolah, masuk U mungkin.

Guna untuk melancong, bawa keluarga bercuti dan macam-macam lagi !

Saya tak perlu tunjuk cara nak spend duit rasanya.

Jadi apa tindakan anda selanjutnya ?

Buka terus demo akaun di sini segera, terus isi details pada borang, tawaran terhad boleh tamat bila-bila masa!. – Klik Sini

Trade dalam 30 hari dari tarikh buka akaun. Pemenang akan dipilih pada 2nd March 2015

Lepas 30 hari dari tarikh buka akaun, position yang anda open dan closed sahaja akan dikira. Akaun balance dikira auto dan dimasukkan dalam sistem. 30 hari sahaja ya untuk anda score !

Carta Ranking pertandingan, siapa paling tinggi ditunjukkan setiap hari.

Terma dan syarat dan info penuh boleh baca di sini – Klik Sini

One-Training-Account-Moshedfx

Share This Post

Profile photo of Moshed Mohamad
Pengasas Moshed.com. Beliau ialah seorang trader sepenuh masa. Perkongsian Analisa Fundamental dan Teknikal serta pengalamannya yang luas dalam bidang ekonomi, komoditi, forex dan indeks sejak tahun 2006 dibaca hampir 100,000 pengunjung setiap bulan. Antara solusi terbaru beliau dalam membantu forex trader mencapai kejayaan dalam forex trading adalah Pakej MoshedFX's Ultimate Trader Mastery

Lost Password

Register