banner-mutm-728x90

Share This Post

Kisah Pengasas MoshedFX

Saya Dah Capai 10.6% Bulan Ini. Baca Apa Yang Saya Nak Kongsikan Ini.

Saya Dah Capai 10.6% Bulan Ini. Baca Apa Yang Saya Nak Kongsikan Ini.

Target 10% saya tercapai bulan ini walaupun baru masuk hari ke-7 bulan June ini. Seronok tak terhingga rasanya, sebab normally saya target sekitar 5%-7% pun sudah berpuas hati. Kali ini dapat lebih dan awal bulan dah capai. Boleh relax fokus beribadah bulan Ramadhan kali ini. Alhamdulillah. Syukur kepada ALLAH.
.

result-live

Result dipaparkan “Live” dari Myfxbook

Link untuk verified trading performance saya, saya ada paparkan di atas blog ini. Atau boleh pergi ke sini > KLIK SINI
.
Apa yang saya nak kongsi? Baca bagi habis!
.
Ramai yang PM saya, email dan sebagainya tanya tentang bagaimana untuk bersama-sama komuniti saya, trade forex di bawah bimbingan saya dan sebagainya. Saya memang tak buat kelas.
.
Sebab saya juga trader seperti anda. Nak mengadap chart lagi. Mana nak mengajar, nak trade dan analisa lagi. Share ke MoshedFX.com lagi. Tersangatlah busy. Tetapi saya cuba juga bantu melalui medium MoshedFX.com dan platform komuniti MoshedFX Traders secara online.
.
Komuniti MoshedFX Traders, yang mana kita ada “web support media sosial” di mana sama-sama kita bincang dan trade di sana. Saya selalu kongsikan trading saya di sana.
.
Banyak lagi perancangan saya untuk komuniti ini. Satu-satu saya usahakan untuk bantu lebih ramai forex traders.
.
Tak kisah anda baru nak belajar forex atau dah lama, semua layak join komuniti ini. Syaratnya satu saja, perlu memiliki Buku MoshedFX’s Ultimate Trader Mastery. Supaya senang nak refer apa-apa jua pertanyaan. Ibarat macam buku teks lah. Yang baru nak belajar forex, ini tersangatlah berbaloi!
.
Jadi siapa betul-betul nak saya bantu dalam forex ni? Kita sama-sama dalam bidang ini, sempena saya dapat achieve target awal kali ini, saya offer untuk dapatkan dengan hanya RM499 sahaja. Semalam dijual pada harga RM799. Hari ini RM499 sahaja open. Down RM300 lagi tu!
.
Offer ini hanya pada bulan Ramadhan sahaja atau sehingga stok masih ada. Mana-mana yang sampai dulu. Stok tak banyak, ada beberapa sahaja lagi.
.
Beli dan dapatkan dahulu harga OFFER ini, RM499 sahaja. Lepas ni, harga macam ni confirm tak dapat dah!
.
Lepas Raya saya akan aktif kaw-kaw bantu anda dalam forex trading. Bulan puasa ni agak slow, tambahan saya dah tak ada trade yang saya nak share dengan anda dah, sbb saya dah capai target. Rule saya senang saja. Saya trade, saya SHARE saya punya Trading Plan.
.
Segala performance dan perjalanan saya dalam forex trading banyak saya coretkan di sini. Kisah MoshedFX
.
Tapi saya akan cuba bantu anda dengan jawab soalan dari anda tentang trading. Dont worry!
.
Offer ni terhad, ingat tu!
.
Kita ada komuniti, ada aktiviti dan ramai juga akan saling bantu membantu. So, nak trade forex dengan saya? >>>>>> KLIK SINI <<<<<<

telegram-moshed

 

 

Antara gambar menarik untuk anda lihat:-

02

Contoh Perbincangan di Laman Web Support Yang Disediakan

06

Result “Live” Trading dipaparkan secara telus di MyFXBook

ngeteh0001

Contoh Perbincangan dan Perkongsian Trading Plan Saya

03
03b 04

.

Share This Post

Profile photo of Moshed Mohamad
Pengasas Moshed.com. Beliau ialah seorang trader sepenuh masa. Perkongsian Analisa Fundamental dan Teknikal serta pengalamannya yang luas dalam bidang ekonomi, komoditi, forex dan indeks sejak tahun 2006 dibaca hampir 100,000 pengunjung setiap bulan. Antara solusi terbaru beliau dalam membantu forex trader mencapai kejayaan dalam forex trading adalah Pakej MoshedFX's Ultimate Trader Mastery

Lost Password

Register