banner-mutm-728x90

Share This Post

Broker Review / One Financial Markets

Tinggal 20 Tempat Kosong Sahaja Lagi Untuk Peluang Trade Forex di Kota London

Sebelum ini, anda mesti sudah pernah baca mengenai post saya berkenaan tawaran dari Broker Regulated UK iaitu One Financial Markets. Broker ini menawarkan lucky draw untuk memenangi tawaran melancong ke Kota London dan ditaja penuh oleh pihak broker.

Di taja penuh tu maksudnya, tiket flight, penginapan, duit poket, jalan-jalan melawat kota London, semuanya di taja. Memang untung jika anda menang, siapa tahu kan?

Semalam, saya menghubungi Personal Account Manager saya di One Financial Markets untuk bersembang-sembang berkenaan trading, dan saya juga ada bertanyakant tentang Lucky Draw ini. Beliau mengatakan pool account tersebut sebenarnya dibuka hanya untuk 50 orang sahaja. Saya fikir, biar betul hanya 50 orang. Jadi peluang menang memang lagi tinggi lah untuk menang cabutan bertuah tu kan? Sebab akan dipilih hanya dari 50 orang sahaja. 50 orang tu pun Malaysia sahaja, sebab ini tawaran untuk Malaysia sahaja.

Saya tanya dia, sekarang dah ada berapa orang berdaftar dan layak? Dia cakap sekarang dah ada 30, jadi One Financial Markets hanya cari lagi 20 orang sahaja untuk cukupkan pool lucky draw ini.

broker-forex-london

Jadi saya nak share bersama rakan-rakan trader berita baik ini. Jika anda masih tercari-cari forex broker mana yang anda nak buka akaun, saya memang cadangkan One Financial Markets. Regulator FCA UK tu, bukan calang-calang regulation broker ini. Tambahan ada peluang melancong ke London. Siapa tahu kan anda terpilih kan?

Pemenang juga akan di bawa melawat ke Office One Financial Markets di Savile Row. Nak tengok bertapa cantik dan menariknya kawasan tersebut ? Boleh jalan-jalan guna Google Street di sini : Klik Sini

ib-broker-one-financial-markets-malaysia

Yang baru berkahwin, ini mungkin peluang honeymoon anda, sebab pemenang dibenarkan membawa seorang lagi untuk bersama-sama dalam trips ini. Ha ha. Seronok tu!

Saya fikir, kalau ada sesiapa nak buka akaun forex dan deposit tu, better pilih offer ini. Sebab kalau di broker lain depo USD250 buat masa ini memang tiada offer untuk Melancong ke London. Condition trading di One Financial Markets pun memang saya sebagai trader, sangat berpuas hati.

Pemenang Akan Memenangi :

  • Tiket pergi balik ke Kota London
  • Tiket shuttle dari Airport ke Hotel
  • Penginapan 4 malam di Hotel Eksklusif di London
  • Pemenang juga akan di bawa berjumpa Team One Financial Markets di Office, berpeluang melawat sendiri office OFM, memang terbaik ni!
  • Dan ada lagi yang best, iaitu dapat VIP session bersama Dealers OFM. Dealers ni kiranya profession yang sangat power dalam forex broker dan memang banyak ilmu dalam forex trading. Perkongsian ilmu oleh Professional!
  • Ultimate paling best, duit poket 400 pound diberi lagi dan Tour London di sponsor.

Langkah untuk sertai mudah sahaja :

Boleh daftar akaun, dan deposit USD250, dan trade 10 position any lot. Sudah automatik layak.

Panduan buka akaun boleh rujuk di sini : KLIK SINI

Apa yang saya gemar tentang One Financial Markets ini, anda boleh guna Lesen Memandu untuk verifikasi alamat. Jadi jika anda ada Kad Pengenalan dan Lesen Memandu, sudah cukup untuk verify account anda.

Kalau ada pertanyaan lanjut, atau rasa tak tahu, boleh terus email Wakil Malaysia One Financial Markets di email di bawah dan sertakan nama penuh dan no phone, beliau akan hubungi anda dan memastikan anda tidak terlepas tawaran hebat ini.

Email : [email protected]

.

Nota : MoshedFX sentiasa akan berkongsi dengan anda tawaran dari mana-mana forex broker yang dirasakan berbaloi dan memberikan manfaat untuk semua forex trader!

Share This Post

Profile photo of Moshed Mohamad
Pengasas Moshed.com. Beliau ialah seorang trader sepenuh masa. Perkongsian Analisa Fundamental dan Teknikal serta pengalamannya yang luas dalam bidang ekonomi, komoditi, forex dan indeks sejak tahun 2006 dibaca hampir 100,000 pengunjung setiap bulan. Antara solusi terbaru beliau dalam membantu forex trader mencapai kejayaan dalam forex trading adalah Pakej MoshedFX's Ultimate Trader Mastery

Lost Password

Register