Gratitude Note

0
Gratitude note pada diri sendiri adalah salah satu cara untuk kembali sedar dan berpijak pada realiti. Jika lihat ke atas sangat, kita akan rasa macam nak jatuh ke...

Jumaat. Evolved.

0
Hari ini aku pun dah tak kira Jumaat ke berapa dah aku tak pi solat. Rindu solat Jumaat. Rupanya baru kita sedar, suasana hidup yang selama ini kadang-kadang...

Aku Mula

8
Ni first entry blog post aku. Rasa pelik jugak sebenarnya bila guna bahasa diri 'aku' sebab sebelum ni banyak gunakan 'saya' bila bahasakan diri di online. Tapi cuma...
Shah Alam
moderate rain
28.1 ° C
28.3 °
28 °
83 %
2.1kmh
20 %
Thu
27 °
Fri
33 °
Sat
30 °
Sun
31 °
Mon
32 °
50,295PeminatSuka
79,000PengikutMengikut
1,865PengikutMengikut
181,000PelangganLanggan