Blog

Kisah Hustle24hours | Episod 01

0
COIT Uniten. Sumber Wikipedia
Timeline : Tahun 2004. Hari Jumaat hari yang favourite. Sebab ada kelas computer dan setiap kali habis kelas Computer around pukul 5 macam tu, aku dapat lepak lab computer di fakulti IT. (COIT) Dekat apartment student tak ada internet. Jadi sini paling jimat lah untuk aku layan internet sampai

Gratitude Note

0
Gratitude note pada diri sendiri adalah salah satu cara untuk kembali sedar dan berpijak pada realiti. Jika lihat ke atas sangat, kita akan rasa macam nak jatuh ke belakang. Jika lihat terlalu bawah, kita akan

Jumaat. Evolved.

0
Hari ini aku pun dah tak kira Jumaat ke berapa dah aku tak pi solat. Rindu solat Jumaat. Rupanya baru kita sedar, suasana hidup yang selama ini kadang-kadang kita komplen, itu tak kena, ini tak kena, yang kadang-kadang kita sedih dan merungut, rupanya semua tu dah habis seronok dah.

Aku Mula

8
Ni first entry blog post aku. Rasa pelik jugak sebenarnya bila guna bahasa diri ‘aku’ sebab sebelum ni banyak gunakan ‘saya’ bila bahasakan diri di online. Tapi cuma nak beritahu pembaca di sini yang Moshed.com ni akan jadi blog personal aku. Ya personal. Ni sudut lain aku akan cerita tentang life aku.